מחפשים אפליקציות ללימוד שפות? אספנו עבורכם רשימה של המלצות חמות:
Voxy – "המותאמת" – אפליקציה ללימוד אנגלית. האפליקציה הזאת, כמו רבות אחרות, מאפשרת לתרגם טקסטים. אבל לא רק, לאפליקציה הזאת יש גם פטנט. יש שיעורים המותאמים מצבי חיים ספציפיים. כך למשל יש שיעור שבו תוכלו ללמוד על התנהלות בשוק, או שיעורים המתאימים לנושאי מוזיקה, מזג אוויר ועוד. בנוסף יש אפשרות להירשם ללימודים באמצעות מורה פרטי מקוון.
50 languages – "המגוונת" אפליקציה חינמית המאפשרת לימוד של 50 שפות! מדובר באפליקציה שעובדת בעיקר על הרחבת אוצר המילים שלכם, ולא בטוח שתצליחו ללמוד בה שפה חדשה ללא ידע קודם כלשהו. האפליקציה מאפשרת שיעורים חינמיים, כרטיסיות מילים ושיטות נוספות להרחבת אוצר המילים.
Hello Talk – "המקורית" אפליקציה ייחודית המאפשרת לימוד שפה בשיטה שונה. האפליקציה למעשה מקשרת בין אנשים ברחבי העולם וכך תוכלו ללמוד שפות שונות באמצעות שיחות צ'ט או שיחות קוליות עם אנשים אחרים שמעוניינים גם הם ללמוד שפה. אתם מלמדים אותם עברית (או שפה אחרת שאתם דוברים) והם מלמדים אתכם את השפה שבה הם דוברים. כך האפליקציה עוזרת לכם לקשר בניכם ומאפשרת תרגום טקסט, תיקון שגיאות ועוד אפשרויות שונות.
Duolingo – "הקלאסית" אחת האפליקציות היותר פופולריות ללימוד שפות. השיטה היא לימוד שפה באמצעות משחקונים שמציעה האפליקציה, ניתן גם לשוחח עם האפליקציה עצמה (בוט) והיא מתקנת את ההגייה שלכם, אבל העניין הוא כזה… האפליקציה לא מאפשרת לימוד ישירות בעברית. תוכלו ללמוד גרמנית, צרפתית, יפנית, פורטוגזית, ספרדית, איטלקית ועוד הרבה שפות שונות, אבל הלימוד הוא באנגלית או בשפה אחרת מתוך מגוון השפות שמציעה האפליקציה.
Mondly – "הפחות מוכרת" גם אפליקציה זו מאפשרת לימוד שפה באמצעות משחקונים. היתרון הוא שהאפליקציה זמינה גם בעברית. תוכלו להסתפק בגרסה החינמית של מספר שיעורים ראשונים, אך אם תרצו ללמוד באופן מעמיק יותר תצטרכו להירשם לאחד המסלולים בתשלום. תוכלו ללמוד באמצעות תמונות, הרכבת משפטים, זיהוי קול בו תבטאו משפטים והאפליקציה תתקן את הדקדוק שלכם.